Over mij

Ik ben Kim Snip, fotografe & videografe, wonend in het hartje van Drenthe, Assen. 

Ik ben gek op dingen vastleggen, fotograferen, filmen, sporten, chocola, sieraden, lekker eten, slapen, kaartjes, muziek, inspirerende quotes, creatief bezig zijn, reizen, nieuwe dingen ontdekken, mooi weer en bloesem bomen.

" It's not happiness that makes us grateful, but gratefulness that makes us happy "


Fotografie & video

Mijn passie voor fotografie en film is ontstaan tijdens mijn opleiding als Mediavormgever. Eind 2011 schafte ik een camera aan, zodat ik zelf kon gaan filmen en niet afhankelijk was van school. Met deze camera begon ik ook foto's te maken. Dit heb ik altijd leuk gevonden, maar nu werd het iets serieuzer. Na het online plaatsen van een aantal foto's, kreeg ik berichtjes van modellen over samenwerkingen! En dat is eigenlijk hoe het allemaal begon..

In 2013 ben ik afgestudeerd als Mediavormgever, richting audiovisueel. Inmiddels ben ik een aantal jaren bezig met mijn fotografie en video en heb in die tijd veel ervaring opgedaan. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik inmiddels mijn eigen stijl heb ontwikkeld. Het leukste vind ik om mensen te fotograferen, puur zoals ze zijn, zoals je zelf bent. En dat het allerliefste in de buitenlucht op een prachtige locatie!

Using Format
<H1>Kim Snip - Fotografie in Assen en omgeving. Grollo, Loon, Schoonloo, Rolde, Gasteren, Vries, Tynaarlo, Zuidlaren, Annen, Gieten, Eelde, Paterswsolde, Hoogezand, Dwingeloo, Smilde, Beijlen, Balloo, Hoogeveen, Meppel, Emmen, Yde, Provincie Drenthe Fotografie</H1> <H2>Kim Snip Video Assen - Videografie, Videomontage, Video maken, Filmen, video, filmmaker, vastleggen film bruiloft, fotografie bruiloft, Vastleggen van film of video in en omgeving Assen </H2>