Waar?
Alle fotoshoots vinden buiten op locatie plaats. Ik ben graag buiten en werk het liefst met daglicht. Er zijn buiten zoveel meer mogelijkheden dan binnen! Ook hangt er hierdoor een ontspannen sfeer en is er ook ruimte om lekker jezelf te zijn. Hier in de buurt, in de omgeving van Assen (Drenthe) weet ik de mooiste plekjes te vinden! Maar ik sta ook zeker open voor jullie eigen locatie of idee.

Wanneer?
We zoeken samen naar een geschikte datum voor jullie fotoshoot! Ik ben zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Ook is het mogelijk om in de lente/zomer een fotoshoot in de avond uren te doen. Vaak heb je dan prachtig licht van de ondergaande zon!

Wat moet ik aan?
Vaak adviseer ik om lichte kleding te dragen. Omdat ik graag in de natuur werkt, komen donkere kleuren hard over en geven een te groot contrast. Lichte kleuren en pastel tinten doen het daarom vaak goed op de foto!

Wat als het regent?
Inprincipe gaat de fotoshoot altijd door, tenzij het regent. Dan moet ik de fotoshoot helaas afzeggen en kijken we zo snel mogelijk naar een nieuwe datum om de fotoshoot te plannen.

Met welke camera en lenzen werk je?
Momenteel fotografeer ik met een Canon 6D en gebruik ik het liefste mijn 24-70mm 2.8 lens. Verder maak ik ook gebruik van de 35mm, 50mm en 85mm.

Reis je door heel Nederland voor de fotoshoot?
Ik ben zeker bereid om naar jullie toe te komen! Wel reken ik een reiskosten vergoeding vanaf mijn woonplaats.

Kan ik de foto's laten afdrukken?
Ja, de grote bestanden zijn voor het afdrukken van de foto's. Je kunt er voor kiezen om dit zelf te doen bij een winkel, maar je kunt ze ook bij mij laten drukken! Bij mij heb je zekerheid dat de gedrukte foto's het meest overeen komen met de originele foto's. Bij andere winkels kan ik deze zekerheid helaas niet geven.

Kan ik naast de 15 foto's nog meer krijgen?
Ja dat kan zeker, eventuele extra foto's kunnen altijd bijbesteld worden. De kosten hiervan bedragen €1,50 per extra foto.

 

Using Format